Trelleborg Fond giver 50.000 kr til Lagunestien

Det er et spændende projekt, mener Trelleborg Fond, der samarbejder med Sydbank.

Det var en glad kunderådgiver for lokal erhverv i Sydbank, Linda Brünner, som forleden kunne meddele Skælskør Bykontor, at Trelleborg Fond i samarbejde med Sydbank giver 50.000 kroner til Lagunestien.

 – Det er et spændende projekt, som vi gerne vil støtte. Pengene bliver givet til synliggørelse af skiltning, turismefaciliteter og oplevelser langs med Lagunestien, fortæller Linda Brünner.

Glæden var ikke mindre hos daglig leder af Skælskør Bykontor, Anne Gudiksen, der glæder sig til at modtage pengene ved et vandrearrangement den 30. april, hvor der skal gås fra Korsør Havn til Skælskør Havn.

 – Vi arbejder jo netop på at udvikle Lagunestien og oplevelserne langs med ruten, siger hun.

Beløbet på de 50.000 kroner er en god håndsrækning til arbejdet, der skal være afsluttet i august, når projektet er slut.

I de senere år er det blevet meget populært at komme udendørs, så projektet taler direkte ind i det.

  • Vi har alle sammen godt af at komme ud og bevæge os i naturen, så projektet med at gøre Lagunestien til en bedre oplevelse, der giver lyst til at gå ad ruten, er helt i tråd med Trelleborg Fonds retningslinjer, forklarer Linda Brünner fra Sydbank i Slagelse.

Pengene skal blandt andet gå til formidling af oplevelserne langs ruten.

Pælene bliver sat op i løbet af april, og herefter vil der løbende blive sat qr-skilte på pælene med informationer, som turister og lokale kan have glæde af, eller blive klogere på, i netop det område, hvor qr-koden står.

Du kan læse mere om projektet på www.lagunesti.dk.

Trelleborg Fond

Fondens formål er efter bestyrelsens frie skøn at virke til gavn for almennytte og almenvelgørende formål i bankTrelleborgs tidligere opland.

Trelleborg Fonden blev stiftet i 2007, da sparekassen sparTrelleborg blev til bankTrelleborg A/S. Et år senere, den 27. marts 2008, fusionerede bankTrelleborg med Sydbank A/S, som blev det bestående navn.

Fondens formål er at virke til gavn for almennyttige og almenvelgørende formål i bankTrelleborgs tidligere opland.

Det er ud over Slagelse i Århus, Odense, Hellerup, Hillerød, Korsør, København, Køge, Næstved, Ringsted, Skælskør, Sorø og Vemmelev.

Bestyrelsen har tre medlemmer, der har frit skøn til at beslutte, hvilke ansøgninger skal sige ja til at støtte med i alt cirka 2,5 mio. kroner om året.

Der er fire kategorier:   

1 Aktivering af unge – sportsligt, kulturelt eller uddannelsesmæssigt. Gerne i aktiviteter baseret på fællesskaber.

2 Aktiviteter af kulturel karakter – både individuelle og fællesskabsbaserede – og både af udviklende og af præsenterende karakter.

3 Videreudvikling af eksisterende fællesskaber og foreninger.

4 Pulje for wild-card uddelinger.

Du kan læse mere om Trelleborg Fond på www.sydbank.dk/omsydbank/fonde/trelleborgfonden

BILLEDTEKST:

Kunderådgiver Linda Brünner for lokal og erhverv i Sydbank i Slagelse kunne forleden meddele Skælskør Bykontor, at Trelleborg Fond giver 50.000 kroner til udviklingen af Lagunestien.

Foto: Skælskør Bykontor

Kontakt

Kontakt